Over Evers Totaalbouw

 

Evers Totaalbouw is opgericht in 2009 en heeft inmiddels naamsbekendheid opgebouwd in de regio Haaglanden. Wij beschikken over jarenlange praktijkervaring en hebben expertise in huis voor een breed scala aan werkzaamheden. Hierdoor kunnen wij alle soorten klussen in en om het huis voor u verzorgen.

 

Op onze website (onder projecten) en op onze facebook pagina, vindt u foto’s van diverse werkzaamheden die door ons zijn uitgevoerd. Hierdoor krijgt u een eerste indruk van het werk wat wij leveren.

 

 

 

 

 

Bij Evers Totaalbouw staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Wij leveren het werk pas op als u tevreden bent. Een tevreden klant is tenslotte ons visitekaartje! Daarnaast staan wij bekend om onze manier van werken. Wij zijn betrouwbaar doordat we doen wat we zeggen. We maken vooraf altijd duidelijke afspraken zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Wij denken graag met u mee en leveren maatwerk waar gewenst. Daarnaast zijn wij gewend om de werkplek altijd opgeruimd en netjes achter te laten. 

 

 

 

CONTACT

Prinses Irenelaan 234
2285 GC Rijswijk

T 06 15 44 98 25
E info@everstotaalbouw.nl